BeheerconsoleOnboarding eindgebruikers

Adoptie-e-mails voor eindgebruikers

Deze pagina bevat een reeks e-mails die we versturen naar Bitwarden Enterprise en Teams beheerders en eigenaren om hen te helpen de adoptie van hun nieuwe wachtwoordmanager binnen hun team te vergroten. Lees ze hieronder allemaal tegelijk of pak ze erbij en pas ze aan aan de behoeften van je team.

Programma intro

voorbeeld

Betreft: Tips om je team Bitwarden te laten gebruiken

Lichaam:

Hoi [naam],

De juiste start met wachtwoordbeheer kan leiden tot een succesvolle implementatie voor werknemers.

U ontvangt binnenkort een zesdaags plan om de gebruikersadoptie van uw nieuwe wachtwoordmanager onder uw collega's te verhogen.

In deze korte, bruikbare e-mails komen essentiële strategieën aan bod, zoals:

1. Stel een implementatiekampioen aan

2. Communiceer je uitrolplan

3. Leg de belangrijkste voordelen van een wachtwoordmanager uit

4. Gebruik e-mailsjablonen om eenvoudig te delen

5. Beginnende gidsen delen

Denk er ook aan dat Bitwarden Enterprise-plannen gratis Families-plannen voor persoonlijk gebruik bevatten. Laat je team weten dat ze hun gratis Bitwarden Families-abonnement kunnen inwisselen om hun gegevens zowel op het werk als thuis veilig te houden.

Je kunt deze voorbeeldmail gebruiken om het gratis familieplan met je team te delen.

Stel een implementatiekampioen aan

voorbeeld

Betreft: Benoem een implementatiekampioen

Lichaam:

Hoi [naam],

Een aangewezen cyberbeveiligingskampioen kan de invoering van wachtwoordbeheer in uw organisatie versnellen. Deze persoon zal feedback, suggesties en enthousiasme voor je nieuwe tool verzamelen! Door een implementatiekampioen aan te stellen, of zelfs een groep experts, kun je ervoor zorgen dat er altijd iemand beschikbaar is om vragen te beantwoorden of begeleiding te bieden.

Je implementatiekampioen moet gemachtigd zijn om:

Een implementatiekampioen kan de acceptatie door gebruikers aanzienlijk verhogen en zal uw organisatie in een mum van tijd op weg helpen naar wachtwoordbeveiliging!

Communiceer je uitrolplan

voorbeeld

Onderwerp: Communiceer je uitrolplan

Lichaam:

Hoi [naam],

Stel eindgebruikers op hun gemak door het implementatieplan voor uw nieuwe wachtwoordmanager ruim van tevoren te communiceren.

• Laat werknemers precies weten wat ze kunnen verwachten.

• Communiceer specifieke actiepunten die ze moeten voltooien en de vervaldatum. Dit zorgt voor een soepele uitrol voor je werknemers.

Hier is een voorbeeld van een implementatieplan dat je als leidraad kunt gebruiken - je hoeft het alleen maar te downloaden en aan te passen aan jouw organisatie.

De voordelen van een wachtwoordmanager aanprijzen

voorbeeld

Betreft: Promoot de topvoordelen

Lichaam:

Hoi [naam],

Zorg ervoor dat de eindgebruikers de waarde en voordelen van een wachtwoordmanager voor hun werk begrijpen.

Om je team enthousiast te maken voor Bitwarden, zijn hier drie belangrijke voordelen die je met iedereen kunt delen:

1. Altijd en overal toegang tot al je wachtwoorden, op elk apparaat.

2. Veilig referenties delen met anderen.

3. Stroomlijn het inloggen op je accounts met auto-fill.

Hier zijn een paar bronnen over de voordelen van een wachtwoordmanager die u naar werknemers kunt sturen:

Sjablonen om te delen op interne berichtensystemen

voorbeeld

Onderwerp: Gebruik deze sjablonen om ze gemakkelijk te delen

Lichaam:

Hoi [naam],

Hier zijn een paar vooraf geschreven berichten om te delen op de interne berichtensystemen van je organisatie. Deze kunnen helpen om het enthousiasme en de adoptie van uw nieuwe wachtwoordmanager te stimuleren.

Sjabloon 1: Aan de slag met Bitwarden

Onderwerp: Introductie van Bitwarden wachtwoordmanager voor bedrijfsbreed gebruik

Lichaam:

Hallo team, met veel plezier kondigen we de bedrijfsbrede implementatie van Bitwarden Password Manager aan. Bitwarden is een gerespecteerd, toonaangevend bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van beveiliging.

Bitwarden is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Hier zijn drie redenen waarom we je graag op Bitwarden willen hebben:

1. Altijd en overal toegang tot al je wachtwoorden, op elk apparaat.

2. Veilig referenties delen met anderen.

3. Stroomlijn het inloggen op je accounts met auto-fill.

U ontvangt per e-mail een uitnodiging om lid te worden van Bitwarden.

Sjabloon 2: Gratis Bitwarden Families-abonnement voor alle gebruikers

Onderwerp: Uw Bitwarden account wordt geleverd met een gratis Families plan

Lichaam:

Beste [bedrijf] werknemers,

We gebruiken Bitwarden voor veilig wachtwoordbeheer en het delen van veilige informatie tussen teams en de organisatie. Goed wachtwoordbeheer is een belangrijk onderdeel van onze beveiligingsstrategie en we zijn blij dat we samen veilige wachtwoordgewoonten kunnen oefenen.

We kunnen het wachtwoordbeheer nu delen met jou en je familie. Via ons Bitwarden Enterprise-abonnement kan elke werknemer die is aangesloten op onze Bitwarden-instance een gratis Bitwarden Families-abonnement inwisselen met een persoonlijk e-mailadres en vijf extra familieleden uitnodigen om lid te worden. Elke gebruiker van het Families-abonnement heeft toegang tot het veilig delen van wachtwoorden en premium functies, zoals geavanceerd inloggen in twee stappen, toegang in noodgevallen, versleutelde bestandsbijlagen en meer.

We hopen dat elke werknemer gebruik zal maken van deze mogelijkheid om zichzelf en hun gezin te beschermen. Beveiliging van internet en wachtwoorden is belangrijk, zowel op kantoor als thuis, en het is een gedeelde verantwoordelijkheid om zowel privé als op het werk veilig te blijven.

Een walkthrough van Bitwarden is hier.

Hartelijk dank,

[Naam IT-beheerder, titel]

Gedetailleerde handleidingen delen over hoe je aan de slag gaat

voorbeeld

Onderwerp: Maak het gemakkelijk om te beginnen met deze gidsen

Lichaam:

Hoi [naam],

Stel een e-mail, intern bericht of document samen met een lijst met nuttige bronnen over Bitwarden onboarding. Hier is een snel sjabloon dat je kunt gebruiken:

Hallo daar,

Hier zijn drie bronnen die u helpen om aan de slag te gaan met uw nieuwe wachtwoordmanager:

[Naam] is de Bitwarden implementatiekampioen, dus voel je vrij om direct contact op te nemen als je vragen hebt.

Programma intro

voorbeeld

Betreft: Tips om je team Bitwarden te laten gebruiken

Lichaam:

Hoi [naam],

De juiste start met wachtwoordbeheer kan leiden tot een succesvolle implementatie voor werknemers.

U ontvangt binnenkort een zesdaags plan om de gebruikersadoptie van uw nieuwe wachtwoordmanager onder uw collega's te verhogen.

In deze korte, bruikbare e-mails komen essentiële strategieën aan bod, zoals:

1. Stel een implementatiekampioen aan

2. Communiceer je uitrolplan

3. Leg de belangrijkste voordelen van een wachtwoordmanager uit

4. Beginnende gidsen delen

5. Gebruik e-mailsjablonen om eenvoudig te delen

Kijk uit naar het adoptieprogramma dat binnenkort jouw kant op komt.

Stel een implementatiekampioen aan

voorbeeld

Betreft: Benoem een implementatiekampioen

Lichaam:

Hoi [naam],

Een aangewezen cyberbeveiligingskampioen kan de invoering van wachtwoordbeheer in uw organisatie versnellen. Deze persoon zal feedback, suggesties en enthousiasme voor je nieuwe tool verzamelen! Door een implementatiekampioen aan te stellen, of zelfs een groep experts, kun je ervoor zorgen dat er altijd iemand beschikbaar is om vragen te beantwoorden of begeleiding te bieden.

Je implementatiekampioen moet gemachtigd zijn om:

Een implementatiekampioen kan de acceptatie door gebruikers aanzienlijk verhogen en zal uw organisatie in een mum van tijd op weg helpen naar wachtwoordbeveiliging!

Communiceer je uitrolplan

voorbeeld

Onderwerp: Communiceer je uitrolplan

Lichaam:

Hoi [naam],

Stel eindgebruikers op hun gemak door het implementatieplan voor uw nieuwe wachtwoordmanager ruim van tevoren te communiceren.

• Laat werknemers precies weten wat ze kunnen verwachten.

• Communiceer specifieke actiepunten die ze moeten voltooien en de vervaldatum. Dit zorgt voor een soepele uitrol voor je werknemers.

Hier is een voorbeeld van een implementatieplan dat je als leidraad kunt gebruiken - je hoeft het alleen maar te downloaden en aan te passen aan jouw organisatie.

De voordelen van een wachtwoordmanager aanprijzen

voorbeeld

Betreft: Promoot de topvoordelen

Lichaam:

Hoi [naam],

Zorg ervoor dat de eindgebruikers de waarde en voordelen van een wachtwoordmanager voor hun werk begrijpen.

Om je team enthousiast te maken voor Bitwarden, zijn hier drie belangrijke voordelen die je met iedereen kunt delen:

1. Altijd en overal toegang tot al je wachtwoorden, op elk apparaat.

2. Veilig referenties delen met anderen.

3. Stroomlijn het inloggen op je accounts met auto-fill.

Hier zijn een paar bronnen over de voordelen van een wachtwoordmanager die u naar werknemers kunt sturen:

Sjablonen om te delen op interne berichtensystemen

voorbeeld

Onderwerp: Gebruik deze sjabloon om eenvoudig te delen

Lichaam:

Hoi [naam],

Hier is een vooraf geschreven bericht om te delen op de interne berichtensystemen van je organisatie en medewerkers te laten weten dat je overstapt op Bitwarden. Dit bericht kan helpen om het enthousiasme en de adoptie van uw nieuwe wachtwoordmanager te stimuleren.

Sjabloon: Aan de slag met Bitwarden

Onderwerp: Introductie van Bitwarden wachtwoordmanager voor bedrijfsbreed gebruik

Lichaam:

Hallo team, met veel plezier kondigen we de bedrijfsbrede implementatie van Bitwarden Password Manager aan. Bitwarden is een gerespecteerd, toonaangevend bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van beveiliging.

Bitwarden is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Hier zijn drie redenen waarom we je graag op Bitwarden willen hebben:

1. Altijd en overal toegang tot al je wachtwoorden, op elk apparaat.

2. Veilig referenties delen met anderen.

3. Stroomlijn het inloggen op je accounts met auto-fill.

U ontvangt per e-mail een uitnodiging om lid te worden van Bitwarden.

Gedetailleerde handleidingen delen over hoe je aan de slag gaat

voorbeeld

Onderwerp: Maak het gemakkelijk om te beginnen met deze gidsen

Lichaam:

Hoi [naam],

Stel een e-mail, intern bericht of document samen met een lijst met nuttige bronnen over Bitwarden onboarding. Hier is een snel sjabloon dat je kunt gebruiken:

Hallo daar,

Hier zijn drie bronnen die u helpen om aan de slag te gaan met uw nieuwe wachtwoordmanager:

[Naam] is de Bitwarden implementatiekampioen, dus voel je vrij om direct contact op te nemen als je vragen hebt.