BeheerconsoleOnboarding eindgebruikers

Welkom e-mail sjablonen

Op deze pagina vindt u e-mailsjablonen die u kunt gebruiken om de uitrol van Bitwarden Password Manager aan te kondigen bij uw eindgebruikers en IT-team.

Naar eindgebruikers: E-mail met aankondiging Bitwarden aan werknemers

De volgende e-mailsjabloon kan worden verzonden naar eindgebruikers voordat Bitwarden Password Manager wordt uitgerold. Zorg ervoor dat je placeholder-tekst (bijvoorbeeld [Details evenement]) vervangt door informatie die specifiek is voor jouw bedrijf.

voorbeeld

Aan: Alle eindgebruikers

Betreft: Introductie van Bitwarden Password Manager - nieuw hulpmiddel voor beveiliging en productiviteit

Lichaam:

Hallo allemaal,

Met veel plezier kondigen we de implementatie aan van Bitwarden Password Manager voor iedereen bij [bedrijf].

Een wachtwoordmanager is een zeer belangrijk hulpmiddel om veilig online te blijven. Bitwarden genereert, bewaart en vult vervolgens automatisch sterke wachtwoorden voor je in, zodat je geen wachtwoorden hoeft te onthouden of in te typen. Dit is de beste manier om veilig te blijven en je te beschermen tegen een datalek. Een zwak of hergebruikt wachtwoord is een kwetsbaar toegangspunt voor hackers om ons bedrijf schade te berokkenen via datalekken, ransomware of andere aanvallen.

Het is eenvoudig om wachtwoorden te importeren die je hebt opgeslagen in je webbrowser of een andere oplossing, zodat je vandaag nog kunt beginnen met het oefenen van veilige wachtwoordgewoonten.

Volg deze stappen om te beginnen:

[Voeg door het bedrijf gewenste onboarding workflow]

Je beheerder zal je helpen om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de juiste gedeelde wachtwoordverzamelingen.

Middelen en training

Om u te helpen succesvol te zijn met wachtwoordbeheer, is er training beschikbaar voor gebruikers:

Trainingssessie optie 1: [Details evenement].

Trainingssessie optie 2: [Details evenement].

Bezoek de Bitwarden-leerpagina voor videodemo's en installatiehandleidingen. Meer over Bitwarden is te vinden op bitwarden.com in hun uitgebreide documentatie.

Hartelijk dank,

[Naam en titel van de afzender]

Naar beheerders: E-mail ter aankondiging van Bitwarden aan beheerders

De volgende e-mailsjabloon kan naar uw IT-team worden gestuurd voordat Bitwarden Password Manager wordt uitgerold. Zorg ervoor dat je placeholder-tekst (bijvoorbeeld [Details evenement]) vervangt door informatie die specifiek is voor jouw bedrijf.

voorbeeld

Aan: IT-beheerders van het bedrijf

Betreft: Introductie van Bitwarden Password Manager voor bedrijfsbrede implementatie

Lichaam:

Hallo [bedrijf] IT-beheerders,

We zijn blij om de bedrijfsbrede implementatie van Bitwarden Password Manager aan te kondigen. Bitwarden is een gerespecteerd, toonaangevend bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van beveiliging en we zullen hun oplossing voor wachtwoordbeheer gebruiken om ons bedrijf extra te beveiligen.

Het is eenvoudig om Bitwarden in te stellen en te beginnen met het beheren van gebruikers en wachtwoorden. Je kunt opgeslagen gegevens van andere wachtwoordbeheerders en browsers importeren, zodat je gebruikers snel veilig zijn en meteen betere wachtwoordgewoonten aanleren.

Je krijgt beheerdersrechten in onze Bitwarden-implementatie om andere teamleden te helpen beheren en te helpen bij het onboarden van gebruikers. Om te beginnen, meld je je aan voor een account en word je lid van onze organisatie door de onderstaande stappen te volgen:

[Voeg door het bedrijf gewenste onboarding workflow]

Zodra je bevestigd bent in onze organisatie, [volgende stappen voor bedrijfsbrede implementatie].

Middelen en training

Om te helpen bij de implementatie is er training beschikbaar voor beheerders:

Admin training optie 1: [Details evenement].

Admin training optie 2: [Details evenement].

Bezoek de Bitwarden-leerpagina voor videodemo's en installatiehandleidingen. Meer over Bitwarden is te vinden op bitwarden.com in hun uitgebreide documentatie.

Hartelijk dank,

[Naam en titel van de afzender]